U bent hier:

Over ECW

Wat doet ECW?

ECW is gespecialiseerd in het bedraden van industriele besturingsborden en panelen. De borden worden met de grootste zorg afgewerkt. De componenten krijgen een duidelijke aanduiding. Naast de borden werken wij ook algemene automatisatieprojecten uit, in samenspraak met de klant. Aangezien wij een kleine onderneming zijn, kunnen wij zeer flexibel werken om uw project tot een goed einde te brengen.

Wat kan ECW voor u betekenen?

  • Meedenken om de beste oplossing voor U uit te werken
  • Flexibel in het uitwerken van uw projecten
  • Afleveren van goede documentatie
  • Onafhankelijk van alle leveranciers
  • Beschikking over een ruim montage atelier
  • Ervaring met PLC-besturingen, operatorpanels, F-drives, servo drives

Hoe gaan we te werk?

Ontwerp

Bij aanvang van een project verzamelen wij de nodige informatie in samenwerking met U. Tijdens het ontwerp houden we U geregeld op de hoogte van het verloop. Het tekendossier wordt functioneel samengesteld en bevat de elektrische tekeningen, opstellingsplannen, bekabelingsplannen en de nodige documentatie. Ook voor de zelfbouwers kunnen wij de nodige ontwerpen maken en begeleiden.

Documentatie

Bij het uitwerken van een project wordt er veel aandacht aan documentatie besteed. Een degelijke werkbeschrijving geeft snel inzicht in de werking van een installatie.

Realisatie

Wij werken de installatie uit, testen ze en starten deze samen met uw mensen op. Tevens geven wij de nodige informatie aan de operator zodat deze vlot met de bediening kan werken.

Wie zijn onze klanten?

ECW werkt voor zowel kleine als grote bedrijven en dit in verschillende sectoren zoals de farmaceutica of de metaalindustrie. Ook zelfbouwers kunnen bij ons terecht voor meer informatie.